Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mirad Tehnic Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparate pentru batut cuie in lemn Paslode, Duo Fast, Haubold
144 lei
Brand
Paslode, Haubold, DuoFast, SPIT
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
De mai bine de 25 ani ITW are in fabricatie si dezvoltare gamele de scule cu gaz, cu pulbere, scule electrice cu acumulatori, pentru a oferi constructorilor in lemn, mai multa libertate de miscare, cu cel mai performant echipament disponibil si cele mai calitative fixari.
Pistol IM90Ci Cel mai puternic aparat pentru batut cuie din gama.

Bate cuie de max. 90mm respectiv 100mm, lise si striate, in banda de hartie la 30 grade . Atat IM90Ci, cat si IM100Ci au fost dezvoltate pentru a lucra in conditii grele, de santier. Rob-uste, fiabile, total autonome , lucreaza fara cabluri si furtune, nu necesita curent electric, mentenanta la peste 40 000 trageri. Lucreaza perfect pana la - 15 gradeC.

Cuie in banda din plastic
Sistemul Duo-Fast de cuie colate in plastic este sigur, curat si foarte productiv.

Cuie in rola sudate pe sarma
Acest tip de cuie sunt preferate atunci cand aspectul si rezistenta la coroziune nu sunt o prioritate,fiind alternativa mai ieftina a cuielor in rola din plastic Duo-Fast

Fixarea cu table ondulate este utilizata pentru fixarea rapida si eficienta cap la cap a unor bare, structuri, cadre din lemn. In executie standard de 25 mm, poate fi livrata si la 35mm pentru o fixare mai sigura.

Cuie fara cap
Cuie de finisaj / fara cap sunt utilizate in industria de ferestre/usi, precum si la partea
de finisaje estetice a unei constructii

Conectori metalici pentru structuri din lemn, mai multa libertate de miscare, cu cel mai performant echipament disponibil si cele mai calitative fixari.
Centrele noastre de cercetare/dezvoltare dezvolta continuu gamele de conectori pentru fixarea structurala a constructiilor din lemn, pentru obtinerea celor mai bune performante de fixare, cu un numar cat mai redus de elemente, mai usoare si usor de montat.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura